Bedrijfsfilm, Groene bedrijfspitch laten maken of zelf filmen met je iPhone?

Alweer twee jaar werkt Mfilms nu samen met het filmproductiebedrijf Pelicula. In samenwerking met Joost Schrickx van Pelicula heb ik me in de afgelopen periode toegelegd op het realiseren van hoogwaardige en effectieve bedrijfsfilms en andere opdrachtfilms.

Maar tussen de bedrijven door hebben wij ook een aantal nieuwe concepten ontwikkeld. Een van deze concepten is een overzichtelijke onderverdeling van de bedrijfsfilms die wij realiseren of faciliteren. We onderscheiden daarin nu 3 clusters. Aflopend in bewerkelijkheid en opnameduur, prijs en zelfwerkzaamheid van de klant.

Cluster 1 – Bedrijfsfilm op maat

Een bedrijfsfilm op maat is een bedrijfsfilm waarvan het achterliggende concept helemaal wordt toegeschreven naar de specifieke behoeften en kenmerken van jouw bedrijf. Je zou kunnen zeggen dat dit de klassieke bedrijfsfilm is.

Conceptontwikkeling, opname en montage besteed je uit aan ons ervaren, deskundige en creatieve team.

Cluster 2 – Groene bedrijfspitch

Een groene bedrijfspitch is een spontane portret video in de buitenlucht. Vanwege het natuurlijke decor en de vaste structuur en opbouw is dit type bedrijfsfilm een stuk lager in prijs dan een bedrijfsfilm op maat.

In dit filmpje wordt precies uitgelegd wat verstaan wordt onder een groene bedrijfspitch en hoe wij te werk gaan.

Cluster 3-  Doe het zelf – schrijf zelf je scenario en film zelf met je iPhone

Leer zelf pakkende scenario’s en concepten te schrijven voor je bedrijfsfilm tijdens onze workshop Storytelling. En leer hoe jij jouw uitgewerkt scenario mooi kunt verfilmen en monteren met behulp van je iPhone of iPad tijdens onze workshop ‘filmen met je iPhone’