Samenwerking met Loket-1

In de huidige, visueel ingestelde wereld worden bewegende beelden steeds belangrijker om een boodschap over te brengen. Naast videoproducties zijn ook (korte) animaties in opmars. Met name als het gaat om complexe materie of een briljant idee, product of dienst snel en simpel uit te leggen. Animatie is dan een heel effectief middel.

Om onze klanten nog meer te kunnen bieden op het gebied van films zijn we een samenwerking aangegaan met Loket 1, een bedrijf gespecialiseerd in het maken van (korte) animatiefilms.

Een animatie combineert de beste eigenschappen van illustratie en video. Het is inmiddels bewezen dat beeld en geluid tezamen zorgen voor het beter begrijpen en daardoor beter onthouden van de boodschap.

De kracht van loket 1 is op een luchtige manier een serieuze boodschap over te brengen. Voor herkenbaarheid houdt loket 1 rekening met de visie en huisstijl van uw organisatie. Hiernaast levert animatie u beter begrip op voor uw product of dienst en een groter bereik.

Samen met Loket 1 biedt MFilms een compleet pakket om uw boodschap op een professionele manier onder de aandacht te brengen.

In samenwerking met Loket 1 bedenken wij het concept, ontwikkelen wij een script, tekenen het storyboard en voegen geluidseffecten, muziek en eventueel een voice-over toe.

Voor meer informatie over Loket 1, kijk op www.loket-1.nl.