De laatste workshop filmen en monteren met je smartphone van 2018

‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden,’ was de binnenkomer van de twee deelnemers van de ING. Dat vinden wij ook. Bekijk hier de beelden van de laatste workshop van 2018 waar de mooie mix aan deelnemers zorgde voor een enorme creativiteit.
De heren van de ING gaan hun communicatie in 2019 visueler maken. Ook de andere deelnemers hadden specifieke doelen. De twee medewerkers van Saab Media gaan videotestimonials van hun klanten maken. Allemaal gewoon met hun smartphone. De communicatieadviseur van de Gemeente Amsterdam, de burn-outcoach en de eigenaresse van een biologisch cosmeticamerk maakten een mooie eerste film en ze gaan in 2019 veel van zich laten zien!

Vanwege het grote aantal aanmeldingen hebben we het aantal workshops filmen en monteren met de smartphone in ons filmatelier in Bussum uitgebreid. In december was er zelfs bijna wekelijks een workshop.

De inhoud

Iedere workshop begint met een persoonlijke vlog en eindigt voor iedere deelnemer met een kort filmpje die aan de hand de beelden, een titel en begeleidende muziek een duidelijke boodschap communiceert
Tijdens de workshop formuleren deelnemers hun eigen privé-, professionele- of corporate verhaal. Daarna leren zij de basics van filmen: cameravoering, kadering en belichting. De volgende stap is om het eigen verhaal te verfilmen. Tenslotte leren de deelnemers op technisch en inhoudelijk niveau te monteren, zodat zij in staat zijn van hun eigen opnames tot een mooie korte film te maken
Aan het eind van de middag is de première van de filmpjes. Er is zoveel mogelijk met de smartphone dat wij zelf ook altijd weer worden verrast bij de presentaties van de eindopdracht.

2019

Wil je in 2019 verrassen met een mooie film? Wees er dan snel bij! De eerstvolgende workshops vinden plaats op: vrijdag 25 januari, vrijdag 8 februari 2019, vrijdag 8 maart 2019, vrijdag 12 april 2019. Wanneer we extra workshops in gaan plannen laten we dat uiteraard meteen weten.

Duur en kosten

De workshop duurt van 10.00 – 17.00. De kosten bedragen € 195,- (exclusief BTW, inclusief lunch). Meld je nu aan want vol = vol.